СИРОМАШНА ЗЕМЈОДЕЛКА СО ЦВИКЕРА ОД 300 ЕВРА И КОШУЛА ОД 500 ЕВРА, АЛО ВМРОВЦИ, ДАЈ БЕ ПРИБЕРЕТЕ СЕ: ИЗЈАВА НА ЗЕМЈОДЕЛСКИТР ПРОТЕСТИ ДАВАШЕ ДЕВОЈЧЕ ОД ШТАБ СО КОШУЛА МАРКА БАРБЕРИ ВРЕДНА 500 ЕВРА!

0
3747

На протестите од земјоделците пред влада се појави незадоволна ‘земјоделка’ со цвикера од 300 евра, кошула од 500 евра и тоа марка бербери. Добро бе до кога ќе го праат вмровците народот мајмуни со фејк њуз и партиски лигуши?!

П.С. Изјавата ја дава Пепица Честојанова, ќерка на пратеничката од Неготино Павлинка Честојанова која штотуку се вратила од одмор од Бали.