СИНОЌА ВО СРЕД ЕМИСИЈА ВО ЖИВО ПАЛЧО СЕ ОБИДЕ ДА СЕ ЈАВИ ВО ЕМИСИЈА, УРЕДНИЦИТЕ НЕ МУ ДОЗВОЛИЈА И МУ РЕКОА ДА СЕ ЈАВИ ВО ПОЛИЦИЈА И ДА СЕ ПРЕДАДЕ!

0
5304

Во текот на синоќешната емисија и подкаст на ,,Инфомакс” Палчо се обидел да го контактира еден од водителите на порталот при што уредникот Александар Митовски го упати да се јави во полиција и да се предаде и да не врти веќе на нивните телефонски броеви.

Видео : Мактел.МК