СИЛЈАНОВСКА ДАВКОВА : БЛАГОДАРАМ ЗА ПОДДРШКАТА, ОВА ПОКАЖА ДЕКА НАРОДОТ САКА ПРОМЕНИ И ДЛАБОКИ РЕФОРМИ

0
264

Голема благодарност за поддршката! Мислам дека е во прашање човечки и граѓански пркос, меѓутоа уште повеќе надеж дека пред нас се големи промени.

��Мислам дека е тоа знак за длабоки реформи. Уште еднаш се докажа дека овој народ не заслужува ваква власт. Народот легитимира, народот делегитимира. Јас сум му бескрајно благодарна за легитимацијата.

✅ Верувам дека речта е прва и дека веројатно и тие веруваат дека она што го зборувам ќе го направам!

Фејсбук статус на Гордана Силјановска Давкова, кандидат за претседател на Република Македонија од ВМРО-ДПМНЕ.