Се јави со коментар една од судиките на Сашо Мијалков – Софија Лаличиќ: Јас имам мерливи резултати зад себе! Абе ќе измериме бе чупе, само што треба да мериме, оргазми, частење, пушење, литри сперма началничка?

0
2494

sofijalalicikj

„Не коментирам“, рекла Лаличиќ во изјава за Дојче веле.

На прашањето што било пресудно за нејзиниот избор – стручната и професионална подготовка или наводни партиски интервенции, таа повтори:

„Не коментирам и не знам дали јас можам да коментирам, бидејќи судот има официјален портпарол. Моите професионални параметри и резултати се мерливи и за нив секој може да се информира во судот“.

[youtube height=”500″ width=”600″]https://www.youtube.com/watch?v=54C475ESVpk[/youtube]