СЕ СТЕГА ОБРАЧОТ ОКОЛУ БАНДАТА НА ЗОРАН ВИТАНОВ: СУДОТ ВЕЌЕ ДОНЕСЕ ДВЕ ПРЕСУДИ ВО КОРИСТ НА ИЗМАМЕНИ ОД ПИРАМИДАТА ЛАЈОНЕС

0
1365
  • Според директорот на управата за финансиска полиција, Горан Иванов судот на С.Македонија веќе донел две пресуди во корист на измамени жртви од пирамидалната шема ,,Лајонес”.