СЕ СЛУШААТ ИСТРЕЛИ, ИМА РАНЕТИ: ВО КОНГРЕСОТ НА САД СЕ БИЕ БИТКА МЕЃУ ПОЛИЦИЈАТА И НАСИЛНАТА ОРДА ФАНОВИ НА ТРАМП КОЈА САКА ДА ГИ ЛИНЧУВА КОНГРЕСМЕНИТЕ И СЕНАТОРИТЕ КОИ СЕ ЗАКЛУЧЕНИ ВО ПОДРУМОТ НА КОНГРЕСОТ

0
761

Се слушаат истрели, се изнесуваат ранети а можно е и починати од конгресот на САД каде во моментов се води вистинска битка меѓу полицијата и насилниците фанови на Трамп кои влетаа во конгресот за да ги линчуваат конгресмените и сенаторите кои требаше да ги потврдат резултатите од изборите за претседател на кои победи Џо Бајден.

Денеска Трамп во говор пред насорбаната толпа ги охрабри да бидат насилни и да влезат во конгресот за потоа на твитер да ги повика да бидат мирни и да го почитуваат законот?!?!