СЕ СКАРАА ЉУБЧО И ЕФТОВ ЗА ТОМО АВРАМСКИ : КАКО МОЖЕШ ДА ПРАВИШ СЕРИЈАЛИ ИНТЕРВЈУА СО ЧОВЕК КОЈ СЕ ФАЛИ ДЕКА КАКО ОРТАК НА АРКАН УБИЛ ЛУЃЕ И НЕ ОДГОВАРАЛ ЗОШТО ГО ШТИТЕЛА УДБА?!

0
4227
  • Како можеш да правиш серијали интервјуа со човек кој се фали дека како ортак на Аркан убил луѓе и не одговарал зошто го штитела УДБА?!

Љубчо Георгиевски во емисијата ,,Во центар” кај Васко Ефтов.