СЕ СКАРАА ОЛИВЕРА ТРАЈКОВСКА И СПИКЕРОТ ТАЛАТ ЏАФЕРИ ВО ЕМИСИЈАТА ВИН ВИН НА ТЕЛМА

0
1878

Во ,,Вин Вин” каде водител е Оливера Трајковска гостин и беше спикерот на Собрание, Талат Џафери. Двајцата не попуштаа и не отстапуваа од своите тези при што настана голема вербална расправа и кавга помеѓу нив.