СЕ РАЗГОРУВА СУДИРОТ ЛАТАС – ЦАЦКО: Латас возврати со клевета дека екипата на К-15 деновиве била кај раководството на МТВ за да моли за ангажман за да одработува за ДПМНЕ!

0
947

latasbubo

Се разгорува жестокиот судир меѓу Цацко и Латас. Латас ептен се најде навреден од настапот на Цацко т.е Бубо Каров пред МТВ:

[youtube height=”500″ width=”600″]https://www.youtube.com/watch?v=OFwHkwX-fUU[/youtube]

Латас во колумна во Вечер како реакција ги обвинува К-15 дела биле медиумски курви?!?! Дури ги клевети дека пред неколку дена биле во МТВ за да молат за пари и да одработуваат за ДПМНЕ?!?! Еве го тој дел од колумната на Латас:

latask-15

Иако сите слушнавме на снимките кој е куртон и за колку пари се продаваат, овие сеуште тераат упорно, не се даваат, мора да им се признае дека се едни упорни скотови со јака кондиција да се прават мутави и да те гледаат у очи без да трепнат иако серат позади тони и тони гомна и смрди до Брисел!