Се прашувам дали ја изгубивте ЧОВЕЧНОСТА??ВЛАСТОДРШЦИ, изгледа да ..СРАМНО!!!!

0
670

13159_1531800657103213_8981530943837406372_n

Еден ден како 50 деца на моја возраст има преспиено пред МОН на влажна трева со малку храна и вода, еден ден злосторство изведено на фашистички начин , каде ги лежи совеста кога ке излезат од своето работно место па си одат накај дома?

Ги гледаат децата како лежат во доцните часови па дури и наутро кога доаѓаат на работа ги гледаат КАКОВ НЕРЕД, КАКВИ ЛУЃЕ СЕ ТИЕ ШТО ГО ВОДАТ НАШЕТО ОБРАЗОВАНИЕ, ЗА ОВА ЛИ СЕ ИМААТ БОРЕНО СЛАВНИТЕ ИМИЊА НА НАШИТЕ УЧИЛИШТА ЗА ВАКВА ЛИ ИДНИНА? СРАМОТА!

Мартин Андреевски – средношколец и кампер пред МОН