СЕ ПОЈАВИ ИНТЕРНЕТ БОМБА ПОМЕЃУ ГРУЈО, ОЛИВЕР, ХОРХЕ, МИЈАЛКОВ, ОРБАН И ПУТИН!!!

0
1808

Интернет бомба помеѓу министерот за внатрешни, Оливер Спасовски, Иванов, Груевски, Путин, Мијалков и Орбан.