СЕ ПОЈАВИЈА ШОКАНТНИ ДОКУМЕНТИ ЗА ЕДИНСТВЕНИОТ КАНДИДАТ ЗА ПРЕТСЕДАТЕЛ НА ФФМ, ДАЛИ КОНЕЧНО ФФМ ЌЕ ИЗЛЕЗЕ НА ПРАВ ПАТ ИЛИ ТОТАЛНО ЌЕ ОДЛЕТА ВО АМБИС?!

0
1046

Документи од централен регистар според кои Сашко Тасев нема право да биде функционер и да потпишува тендери, набавки и слично се појавија на интернет денеска, еден ден пред одлучувањето на комисијата на ФФМ за тоа дали да се презакаже собранието на ФФМ за избор на нов претседател, кое е закажено на 30-ти август а единствен кандидат е Сашко Тасев од ОФС Кавадарци.