Се потврди СУШИКО коалицијата: Тачи ќе му бил верен до смрт на Mијалков

0
975

mijalkov-taci-610x400

За уште еден прислушкуван разговор кој вечерва го објави СДСМ,  велат дека станува збор за разговор меѓу Мендух Тачи и Сашо Мијалков.
Според СДСМ, во конкретниот разговор, тачи мус ејавува на Мијалков и му ја израаува својата верност и спремност да дејствува во екогакорист.

– Тука сум, ако треба нешто кажи – вели едноставно Тачи.