СЕ ПОДГОТВУВА ЗА АСФАЛТИРАЊЕ ВО НАСЕЛБАТА ЖЕЛЕЗНИЧКА СТАНИЦА ВО КУМАНОВО

0
314
Во тек е подготовка за асфалтирање во населбата Железничка станица во Куманово.
Фејсбук статус на градоначалникот на Куманово, Максим Димитриевски.