СЕ ЗАПАЛИЈА БАРАКИТЕ НА ЈП ,,ПАРКОВИ И ЗЕЛЕНИЛО”

0
594

Во бараките на ЈП „Паркови и зеленило“ доцна синоќа избил пожар во кој биле зафатени околу 20 метри квадратни.Од Пожарна за МИА информираа дека добиле повик триесетина минути по полноќ и итервенирале до 1:40 часот. На терен изглегле тројца пожарникари со едно пожарникарно возило.