СЕ Е ИСТО ВО ВМРО ДПМНЕ, САМО ЊЕГА НЕМА: Друштво на Мицковски во Загреб му правеше кумот на Мартин Ендек Протуѓер!

0
1554

Господинот Горан Трајков, службеник во Њуjорк. Точно ли е дека ќе биде генерален конзул во Њујорк? За да знае јавноста, станува збор за господин чија што сопруга се вика Викторија Новакович и е внука на поранешниот министер Коњановски, а ќерка на сопствениците на ТВ Орбис, рече пратеничката Лидија Димова во однос на предлогот на закон за изменување и дополнување на Законот за надворешни работи

Ова пред неколку години беше кажано од собраниската говорница. Овој човек сега му прави друштво на Мицковски на меѓународни конференции. Значи се е исто во ВМРО ДПМНЕ само неколку луѓе ги нема…