СЕ ГЛЕДА ДЕКА Е МАЖЕНА ЗА ЌОСЕ: РЕБЕКА ЌЕ ГИ БРКА ОД ЗЕМЈАВА СИТЕ ОНИЕ КОИ ЈА НАРЕКУВААТ СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА?!?!

0
1192

“Moите првачиња знаат дека се родени во Македонија. Така им пишува и во изводот на родени. Кога некој ќе каже Северна Македонија комплетно се збунети и прашуваат зошто некој така ја нарекува нивната татковина. Кога навиваме викаме гласно МАКЕДОНИЈА,МАКЕДОНИЈА! Нас Македонија ни е во срцето и во душата. Ја сакаме Македонија! Ако некому тоа му пречи може слободно да си оди од овде! Оваа земја е Македонија!”, напиша Ребека на својот Фејсбук профил.