СЕ БАНДИТИ, ХОШТАПЛЕРИ И АПАШИ : И кандидатот за градоначалник на Виница од ВМРО ДПМНЕ бивш затвореник!

0
1925

Здраво,

Откако изглегоа вести за неколку кандидати за градоначалници и нивните нечисти досиеа, во прилог ви испраќам, за уште еден !
Имено , во прилог ќе може да видите донесена пресуда за кандидатот на ДПМНЕ во Виница Мартин Павлов , со кој тој се осудува на 5 месеци затвор заради загрозување на сообраќајот, односно управување на возило и прегазување на 2 -ца пешаци со 1,57 промили алкохол во крвта!
Ве молам веста да ја објавите.