СЕПАК КРИЛОТО НА БЕЛГРАД И МОСКВА ПОБЕДИЈА ВО БЕЛИОТ ДВОРЕЦ: ВМРО ДПМНЕ ШОКАНТНО, СО ДРВА И КАМЕЊА ПО ДОГОВОРОТ СО ГРЦИЈА?!?!

0
1793

– Ова е тотална капитулација, ова е национален пораз, резултат на некадарно преговарање. Прифатено е се што бараше Грција, ова е тажен и тежок ден за Македонија. Бараме овој така наречен договор кој Заев има намера да го потпише со Ципрас, веднаш да ни го достави. Ние ги откажавме сите состаноци и сме спремни за преговори со цел да увидиме за што се работи и што се е прифатено.

Лидерот на ВМРО ДПМНЕ шокантно, со дрва и камења по договорот, очигледно е дека таму во белиот дворец победиле крилата на Белград и Москва, за нив влезот во НАТО и ЕУ не само што не е интересна и важна, туку е и НЕПОСАКУВАН ИСХОД!!!