СЕЛФИТО НА МУЦУНСКИ ХИТ НА СОЦИЈАЛНИТЕ МРЕЖИ, КОМЕНТАРИТЕ СЕ КРИТИЧКИ

0
949
Два терабајтниот @Hard_diskot
Не лажам тато, еве вистина сум во собрание. Да да, го испив смутито пред пола саат.