СЕКС СКАНДАЛ ВО ЗАТВОРОТ „ШУТКА“ – ВМЕШАНИ ДИРЕКТОРИТЕ!

0
2691

Покрај скандалите со тендерите за набавки во никогаш реновираниот истражен затвор „Шутка“, за кои објавувавме пред една година, Centarnews.net открива и скандалозни сексуални скандали поврзани со раководството на затворот.

Имено заменик директорот влегол во сексуална афера со швалерката на актуелниот директорот А.Ѓ, која е вработена службеничка во затворот.

Кога дознал директорот за оваа нивна средба буквало побеснел, а од неговата канцеларија се слушало гласно викање и кршење на предмети. Помегу директорот и заменикот директор дошло до вистинска вербална, па физичка пресметка од кого барал објаснување.

Како што дознаваме против директорот на истражниот затвор, врвот на власта спремала обвинение за обид за изнудување сексуални односи преку злоупотреба на службената должност, за злоупотреба на службената положба и за корупција.

Извор : ЦентарЊуз