СЕКНА ЧЕШМАТА ОД ДРЖАВНАТА ЦИЦКА, ЈА СНЕМА ТЕЗГАТА СО БУЏЕТСКИ СРЕДСТВА НА ВМРО-ДПМНЕ,НЕМА ВЕЌЕ МУФТЕ И БОДИГАРДИ ОД ДБК : Миленко плаче дека ќе бил натепан и почна да бара донации за своите скапи и несекојдневни патувања во Европа и престои по хотели во Германија, Швајцарија, Франција, Белгија, Русија и Полска!!!

0
1461

milenkosobiradonacii