СЕЗОНАТА НА ГРЕБАТОРИ Е ОТВОРЕНА – Влатче Клатиглавче му се гребе на шефот како вечен буреконосач: Само Груевски може да владее со оваа земја!

0
1077

Пази теза човече, само Влатче Клатиглавче, вечното инфантилно вмровско детенце, вечниот буреконосач кој 20 години се смета за надежен омладинац, само тој може вакво нешто да напише во колумна, овој пат во Дневник:

– Македонија треба да ги погледне и анализира сите случаи во Европа и да донесе заклучоци. Ни треба стабилна влада, со силно мнозинство. Тоа може да го испорача само ВМРО ДПМНЕ под водство на Никола Груевски.

Уууу јеботе човече! Значи веќе се пропадна и единствено остана дека ја нудат диктатурата и режимот како врв, како нешто добро од кое ќе сме виделе сите аир! Требало да бидеме среќни што Грујо ни нудел режим! Значи не добра влада, не квалитет, не напредок, демократија, владеење на право, раст, итн итн туку стабилно партиско мнозинство било она што они нуделе!

По таа логика, најстабилна е Северна Кореја, тамо Ким Јoнг Ун не го мења ни господ!