СЕГА ЈАСНО ЛИ ВИ Е ЗОШТО ПЛУКА ПО СДСМ И ВЛАДАТА: ЗОРАН БОЖИНОВСКИ СЛИКАН СО ОПЕРАТИВЦИТЕ НА ФАМИЛИЈАТА, КОЉО И НИНЏА!

0
4672

Lijepo vrijeme lijepi ljudi, levo KOLJO, desno NINDŽA, u sredina AVTOKOMANDA….

Licata denes gi privedov na,, informativen,,….