СЕГА УШТЕ МИЦКОВСКИ ДА СИ ДОБИЕ СВОЈА ЕМИСИЈА НА АЛФА ТВ И ТОГАШ ДЕФИНИТИВНО ТЕЛЕВИЗИЈАТА ЌЕ СИ БИДЕ ОД САБАЈЛЕ ДО ВЕЧЕР ТОТАЛ ВМРО ДПМНЕ ПРИКАЗУЈЕ!

0
2497

Тони Шанац си доби своја емисија на КУРТОН АЛФА, односно ја рестартираше својата хумористична емисија ОПУШТЕНО каде кажува вицеви и прави смешни интервјуа.

Проблемот е што он мисли дека со емисијата он мисли дека ќе успее да стане градоначалник на Куманово, но народот нема да го земе за сериозно, туку ќе го смета за тв кловн, у суштина тоа и не е далеку од вистината.

Алфа Тв би требало да биде преименувана во ВМРО ПРИКАЗУЈЕ, фали уште само Мицковски да има своја емисија и се да биде комплет на куртон Алфа!