СЕГА Е ЈАСНО: НЕ БИ САКАЛЕ ДА СТЕ ВО КОЖАТА НА ЈАНКО БУРЕК ОВАА НЕДЕЛА, КАКО ЛИ САМО ЌЕ СЕ РАСПРАВА СЕДУМ ДЕНА СО БЕСНИТЕ И ЛУТИ ЈАВУВАЧИ КОИ ЌЕ ПРАШУВААТ ЗА ПАРЦЕЛИТЕ НА ВОДНО И БОМБИТЕ НА ЗАЕВ!!!

0
664

janko-se-pravda-680x365

Да не му е чоек во кожата сега на Јанко Бурек. За греота е за чоекот. Сега ќе мора да се расправа со стотици бесни јавувачи оваа недела кои ќе беснеат за парцелите и криминалот на Водно а тој ко и по обичај ќе мора да го брани режимот затоа што ако не го брани има да го нема а тогаш нема да има што да јаде освен лајна, чоекот нема друг занает ниту чколија ниту бизнис па по падот на газдите негови има да испоцрка ко глушец!

А не е само Јанко во тешки маки, ама тој пак е ептен на фронт дирек на прва линија со јавувањето на гледачите, иако има тој техники како да се спаси, ќе повика оваа недела гости на тема стрипови, вакцини, филмови, музика, надри медицина, театар, наука, прскање против комарци итн итн и ќе преживее додека да стивни работава, ама па после па ќе има друга бомба, па потоа уште една па уште една…

Црни времиња дојдоа за куртоните, кучињата, мувите, лајнарките и хиените. Има да го јадат немијан и има да се потат, има да црвенеат и има да се кријат под маса следниов период.