СЕГА Е СЕ ГОТОВО СО ПРЕСПАНСКИОТ, СО САД, ЕУ, НАТО, МОСАД – ЈАНКО БАЧЕВ ВО БЕЛГРАД СЕ СРЕТНА СО ИГОР ЈАНЕВ И ТОА ТОКМУ ВО МЕСТЕНЦЕ СО ПОЗАДИНА ,,КАФЕ МОСКВА”, ШТО ВО ПРЕВОД ЗНАЧИ ЗАД НАС СТОИ РУСИЈА, НЕМА ЗАЕБАНЦИЈА!

0
410

🔴Во Белград со колегата Игор Јанев разменивме мислења за договорот со Грција кој нема основа во меѓународното право. За таа цел, ќе следи промовирање на научно-правна рамка за одземање на важноста на т.н. преспански договор.

Фејсбук статус на Јанко Бачев, лидерот на ,,Единствена Македонија”.