СДСМ ЌЕ СЕ БОРИ ПРОТИВ НАДПАРТИСКИОТ КАНДИДАТ НА ВМРО-ДПМНЕ, СИЛЈАНОВСКА, ТОА ШТО ГРУЕВЦИ И ГО СТАВИЛЕ ДИРЕКТОР ВО ХЕЦ ЗЛЕТОВИЦА НЕМА ВРСКА!

0
798

СДСМ ќе се бори очигледно против македонската Биљана Плавшиќ, вмровката Силјановска. Тоа што Груевци и го вработиле синчето во 2011-та како директор на ХЕЦ Злетовица нема врска, таа е надпартиски кандидат на ВМРО-ДПМНЕ.