СДСМ : ЧУЛЕВ ДА ОДГОВОРИ ЗА НЕГОВАТА ИНВОЛВИРАНОСТ ВО КУМАНОВСКИТЕ НАСТАНИ НАМЕСТО ДА ШИРИ ЛАГИ ШТО ВЕЌЕ СЕ ДЕМАНТИРАНИ

0
522

И на демантирани лаги ВМРО-ДПМНЕ продолжува да шири лажни вести.
Наќе Чулев наместо да шири лажни вести конечно да се изјасни за неговата инволвираност во кумановските настани.

Јавноста очекува одговори од Чулев на овие круцијални прашања, а не измислени приказни.

Лага до лага, само тоа знаат во ВМРО-ДПМНЕ.