СДСМ со нова „бомба“ за изборите во Куманово во 14 часот

0
459

sdsm vist pp

Денеска во 14.00 часот, во просториите на ОО СДСМ Куманово ќе се одржи прес конференција на којашто ќе се обрати Мартин Костовски, претседател на ОО СДСМ Куманово, известија од партијата.

Според очекувањата, ова треба да биде продолжение на серијалот „бомби“ за изборите. Претходно, вакви прес конференции се одржаа за изборите во Центар и во Струмица.