СДСМ реагира на денешните изјави на Латас во вестите на Сител : Латас треба да ги покани Груевски и Мијалков во вестите на Сител и да ги праша зошто го следеле 5 години!

0
659

sdsm-1

Со години Драган Павловиќ Латас, главен и одговорен уредник на телевизија Сител, бил прислушуван, следен и контролиран од Никола Груевски и Сашо Мијалков.

Груевски и Мијалков не му верувале и не му веруваат на Латас.

Зошто ја нема нивната доверба, тоа е прашање што Латас треба да го постави до тие што не му веруваат и да ги покани во студиото на ТВ Сител да му објаснат.