СДСМ ОТКРИ МЕГА СКАНДАЛ: Техничкиот премиер наместо да се погрижи за фер избори и решавање на политичката криза, тој склучува договори за даночниот рај, островот Џерси?!

0
756

dzersi emil

Инаку островот Џерси важи за британски Монако и е седиште на богатата Европска елита која не зборува француски и сака да живее во англиска верзија на Монако: