СДСМ : ОВА Е ВМРО-ДПМНЕ, ОВА СЕ ПОДДРЖУВАЧИТЕ НА ДЕЛОТО НА ВАНЧО МИХАЈЛОВ

0
1323

Раководството на ВМРО-ДПМНЕ со денови глуми некаква загриженост за клубот Ванчо Михајлов и националните интереси и се однесува како да не знае што сѐ се случува.

Основачите на овој клуб имаат куп фотогафии со високи партиски функционери на ВМРО-ДПМНЕ.

Еден од нив дури носи и брендирана маичка Антонио Милошоски. Токму Милошоски е оној кој македонскиот великан Блаже Конески го навредуваше и го нарекуваше џуџето од Небрегово.

Ете тоа е ВМРО-ДПМНЕ, тоа се поддржувачите на делото на Ванчо Михајлов.

За време на 11 годишниот режим, ВМРО-ДПМНЕ потроши стотици милиони евра за да ја ретушира историјата, за да го девалвира значењето на антифашистичката борба и да направи културен инжинеринг на општеството.

ВМРО-ДПМНЕ е последната партија која може да зборува за заштита на националните и државните интереси.