СДСМ ИМА ВРЕДЕН ГЕНСЕК: КИРАЦ СЕ ПЕНТАРИ ПО ПЛАНИНИ, ДЕНЕСКА БЕШЕ ВО СЕЛО ГЕРМАН, ПАЛАНЕЧКО, НА НАРОДЕН СОБИР

0
1218

Денеска со задоволство присуствував во с. Герман, општина Ранковце.
Убава и традиционална дружба со граѓаните на голем народен собир со којшто беше одбележан православниот празник седумтемина Макавеи.
На народниот собор, во организација на општина Ранковце, присуствуваа голем број на граѓани од целиот регион.