СДСМ: Измислиците на ВМРО-ДПМНЕ нема да ги спречат промените на 11 декември

0
1071

ВМРО-ДПМНЕ не може да им го подобри животот на граѓаните и затоа го прави единственото што го знае – лаже, тврди СДСМ.

-Преку проектот Вистината за Македонија граѓаните лично се уверија дека ВМРО-ДПМНЕ преку притисоци, поткупи и влечење за уши на гласање ги краделе изборите. Поткупот уцените и заканите пред избори се одлика единстевно на ВМРО-ДПМНЕ.За такви дела законот сега предвидува строги казни – велат од СДСМ

Според СДСМ, оваа партија  на овие избори заедно со граѓаните го враќа животот во Македонија и ниту една измислица на ВМРО-ДПМНЕ не може да застане на тој пат.