СДСМ за Либертас : Криминалот со плацовите на Водно и во Илинден се мачкина кашлица во однос на криминалите за Груевски кои ќе ги објавиме во деновите што следат!

0
533

sdsm12

Извори од СДСМ за Либертас велат дека премиерот од нивниот лидер Заев бил лично информиран дека поседуваат аудио разговори во кои сам тој кажува дека земјиштето е негово. Земјиштето на Водно според нашите извори во опозицијата велат дека е најситната работа во однос на другите три бомби кои ке ги обелоденат пред граганите за како што тврдат материјалните злоупотрееби кои ги направил премиерот.