СДСМ : Дојдено е време да се разобличат неправдите, Груевски тоа не може да го спречи!

0
1291

Никола Груевски не може да ја спречи правдата.

Дојдено е времето за комплетно разобличување на неправдите во Македонија и на сите монтирани политички случаи.

Граѓаните препознаваат зошто Груевски е нервозен и зошто прави конструкции, бидејки не сака да се разобличат неправдите до крај.

Граѓаните, секој на свој начин, доживеаја големи неправди од владеењето на Груевски.

Затоа над 612.000 луѓе во Македонија гласаа за промени, живот и правда.

И ќе има правда!

Незаприливи се демократските процеси во Македонија.