СДСМ : ДАЛИ ДПМНЕ СЕ ПЛАШИ ОД НАОДИТЕ ВО ИСТРАГАТА НА ОНКОЛОГИЈА ШТО ТОЛКУ ОЧАЈНО ЗЛОУПОТРЕБУВА БОЛНИ?

0
612
Јавноста е сведок на очајни обиди на опозициската ДПМНЕ да ја злоупотребува акцијата на надлежните институции на Онкологија, ги злоупотребува болните и го политизира случајот.
Наместо да ја поздрави акцијата на надлежните институции за расчистување на криминалот на клиниката за Онкологија којашто се спроведува после 20 години.
Дали ДПМНЕ се плаши од наодите во истрагата?
Одговорноста за криминалот на Клиниката за онкологија има име и презиме и врз основа на докази и законска институционална постапка ќе се санкционира секој што е инволвиран, години наназад.