СДСМ : Груевски и неговите соработници се повлекуваат затоа што немаат друг избор

0
502

sdsm-1

Недостатокот на морал и човечност може да види само во владеењето на Никола Груевски и ВМРО-ДПМНЕ, кои го доведоа здравството во целосен распад. Токму ова резултираше со смрт на дете.

Повеќе од јасно е дека се направени огромни институционални пропусти коишто за жал беа трагични за малата Тамара, се вели во реакцијата на СДСМ.