СДСМ : ГРАДОНАЧАЛНИКОТ ОД ДПМНЕ, БОБАН СТЕФКОВСКИ ЗЕМА 1.500 ЕВРА ПЛАТА ДОДЕКА ГИ ЗАДОЛЖУВА ГРАЃАНИТЕ НА ГАЗИ БАБА

0
314
Градоначалниците на ДПМНЕ земаат 1.500 евра плата, додека  удираат по џебот на граѓаните со поголеми сметки за данок на имот и до 300%, но и за ѓубретарина, вода, комуналии.
Додека земаат 1.500 евра плата градоначалниците на ДПМНЕ им наплаќаат поскапи комуналии, вода и паркинг на граѓаните а такви се примерите во општините Прилеп, Гевгелија, Битола, Велес, Радовиш, Зрновци, Охрид и во други општини раководени од ВМРО-ДПМНЕ.
Градоначалникот од ДПМНЕ  Бобан Стефковски пак зема 1.500 евра плата а ги задолжи граѓаните на Гази Баба со нови 5 милиони евра.
Јасно е како ден, градоначаланиците од ДПМНЕ ништо не работата за граѓаните само за себе и својот џеб.
ДПМНЕ не се грижи за граѓаните.