СДСМ : ВО КОНТИНУИТЕТ МАНИФЕСТИРА ДОЗА НА ШОВИНИЗАМ НАСОЧЕН КОН ЖЕНСКИОТ ПОЛ

0
357

Во континутитет граѓаните гледаат една висока доза на шовизам манифестирана од Наум Стоилковски и ВМРО-ДПМНЕ, особено насочена кон женскиот пол.

Тоа воопшто не говори добро ниту за Стоилковски ниту за неговата ВМРО-ДПМНЕ.

За личноста за којашто повторно зборува токму Стоилковски лажеше дека била назначена за конзул, па излезе дека тоа не е точно.
Прашањето на кое Стоилковски треба да одговори е дали истата личност подолго време била вработено во општина предводена од ВМРО-ДПМНЕ?

Кои се мотивите за ваков тип на напади од страна на Стоилковски останува граѓаните да оценат.

Јавноста знае дека токму Стоилковски се има извинето за неговите сексистички ставови и навреди кон жените.