СДСМ бара Илија Димовски и ВМРО-ДПМНЕ да престанат да ги кочат реформите во МРТ и АВМУ

0
473
СДСМ го повика претседателот на Комисијата за избори и именувања Илија Димовски веднаш да се закаже седница за избор на членови на Програмскиот совет на МРТ и Советот на Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги.