СВЕДОШТВО НА ЖЕНА КОЈА БИЛА НА СЕМИНАР НА ВИТАНОВ : ОПСЕДНАТ Е СО ЗАЕВИ, ЦЕЛО ВРЕМЕ СЕ ФАЛИ ДЕКА ИМАЛ ПОВЕЌЕ ПАРИ ОД НИВ

0
16612

– Мене еднаш ме однесоа на семинар, отидов од атер. Прво многу арогантно однесување и нервозно. Овој милион пати нагласи дека има многу повеќе од Заев и побара да ја снимаат таа изјава. Којаму беше поентата (или болката) кој го знае. Од седење и убедување пари нема. Еден ми рече фани се за ваа работа, тоа што го работиш се живи глупости Јас уште еве работам и заработувам по нешто. Сега и тужењето ќе си го плаќаат и пази да не добијат. – се вели во еден од коментарите во групата против измамите на Зоран Витанов.