САШО ТАСЕВСКИ ЌЕ ЈА ПРАЌАЛ МИЛА ЦАРОВСКА ВО ЛУДНИЦА, ЌЕ ГИ РАСИПЕЛА ЖЕНИТЕ КОИ БИЛЕ САМО ЗА ДА РАЃААТ И ДА ПРАВАТ МАНЏИ

0
626

Мила ќе ги учела девојчињата уште во основно школо да бидат лидери.
Грав и летна манџа што нема да знаат да направат не е важно. Никој не јаде денес. Тоа е демоде.

А машина за перење кој ќе ги научи да пуштат?
Или тоа не важно.

Зашто како идни лидери нема да имаат обврска да родат деца.
Оти кога си лидер, немаш обврски. Освен да лидеруваш на пешкир паради.

Има кој да раѓа. Момчињата да речеме.
Мила, душо, го знаеш патот за Бардовци?
Ако не го знаеш пушти џи по ес. Нема утка.
Ќе те пречекаат фино. Кажано им е. Имаш посебен апартман со посебен третман.

Во делот кај лидерките. Први сосетки ти се Јованка Броз, Џеки Кенеди и Ејми Вајнхаус.

Фејсбук статус на актерот Сашо Тасевски.