САШО ТАСЕВСКИ НА АЛФА : ЕДНАШ ЌЕ УБИЕВ ЕКС ФУНКЦИОНЕР НА СДСМ СРЕД ДЕБАТА ВО СТУДИО, САКАВ ДА ГО ОТЕПАМ И СВЕТЛОТО ОД ГЛАВА ДА МУ ГО ИЗГАСАМ, НО ИМАШЕ КАМЕРИ ПА ЌЕ МЕ ВИДЕА!

0
689
  • Знаеш дека има луѓе кои заборавиле што им кажувале бабите и дедовците како било под бугарска окупација!?  Еј, челник на СДСМ бивши голем функционер, да не кажам во какви служби се работел ми вика ,,епа кој па наш загинал од бугарски куршум во втора светска војна”!? Ми идеше да го отепам тука на место, да го изгаснам светлото од неговата глава, но имаше камери.

Сашо Тасевски на Алфа ТВ.