Сашо Тасевски : Кога ќе го видат Ѓорѓе америве насамо не само што ќе даде мандат туку и ќе го решат ко равенка со една непозната

0
1251

Како може некој да е толку глупав да поверува дека Ѓорѓе може било кому да се заканува, па дури и на претседателот на ЕУ министрите. Ѓомити, му се заканил со мигрантско стампедо ако ЕУ поддржи итно формирање влада.

А фактички Туск, му плесна во лице дека му фали здрав разум и додека не го најде, да не помислува на поддршка од ЕУ. Туск нему му се закани, а не обратно.

Е сега не кажа со што му се заканил, што е нормално, никој тоа јавно не го кажува, башка европјаниве се малку меки ко решаваат балкански идиоти. Ќе биде поинтересно Америве ко ќе се видат на само со Ѓорѓе. Тогаш ќе го видам дали уште нема да дава мандат. Ќе го решат ко равенка со една непозната.

Фејсбук статус на актерот Сашо Тасевски