Сашо Тасевски : Дури и пчелите излегоа, само Јанкуловска ЈОК

0
780

Истите одговори ги верглаат – оркестрирано. Кога бев со Бато во емисија на ТВ24 Вести, стопати кажа ДА ПОЧЕКАМЕ НА ИСТРАГАТА, вчера и денес Груевски и Јанакиевски истото го верглаат…. И после не биле у open relationship со it’s complicated. Само има еден проблем. Дури и пчелите денес излегоа, ама министерката Jанкуловска – ЈОК

Screenshot_1

 

Фејсбук статус на актерот Сашо Тасевски