Сашо Ордановски го запука Грујо : Абе луѓе, после сите снимки од бомбите, ја ги жалам министрите на Грујо, па тие се едни сироти, измалтретирани, преплашени, згазени гревови на кои Грујо им ја ебал мајката!

0
672

[youtube height=”500″ width=”600″]https://www.youtube.com/watch?v=mksnw22jraY[/youtube]