САШО ОРДАНОВСКИ ГИ РАЗРБЕТИ ГРУЈО И ДАЧИЌ СРЕДЕ ЦЕЛА СРБИЈА НА СРПСКАТА НАЦИОНАЛНА ТВ РТС : Крвопролевањето во Куманово беше еден анти-албански и анти-македонски проект! А ХОРХЕ ШПАРТАШЕ ВО МОСКВА!

0
780

Screenshot_3

Политичкиот аналитичар Сашо Ордановски уште еднаш во брилијантно светло. Овој пат буквално ги исшамара српскиот екс премиер Дачиќ кој тврдеше дека Македонија треба да излезе од бајките и да започне да се решаваат проблемите. Ордановски околу последниот митинг на Груевски изјави дека последниот негов говор е ист како последниот говор на Милошевиќ. А водителката брилијантна, да ги прашаат во Србија кој е претседателот на Македонија никој нема да знае да каже кој е претседател 😀

[youtube height=”500″ width=”600″]https://www.youtube.com/watch?v=uCcBVxg1Vaw[/youtube]