САШО ОРДАНОВСКИ : ВМРО Е ЕДНА МАШИНА ЗА ЛАЖЕЊЕ ПОСЛЕДНИТЕ 30 ГОДИНИ НА ЧЕЛО СО МИЦКОСКИ КАКО ИСЦЕДОК

0
811

ВМРО е една машина за лажење којашто последните 30 години во различни количества, особено за време на режимот на Груевски овој исцедок кој сега го води Мицкоски со ова ВМРО-ДПМНЕ кое постои, тоа е практично една институција за ширење лаги.

Сашо Ордановски во ,,Политиканти”.